atletico madrid drakt kortermet

atletico madrid drakt kortermet, fotballdrakter barn

Bayer Leverkusen ble tildelt en fantastisk andre rundeutgang fra DFB Pokal da de falt til tredje tier Sportfreunde Lotte på straffer i tirsdag. Den minnows - som bare ble promotert til 3. League for første gang i mai - holdt på med 10 menn for å tvinge spillet til straff på 2-2 og atletico madrid drakt kortermet overlevde skytingen 4-3 til tross for deres forsvunnelser. Leverkusen tok en 25-minutters ledelse gjennom Kevin Volland, men forsvareren Roberto Hilbert snudde ballen inn i sitt andre net. Lotte s Tim Wendel ble avskediget for et andre gult kort, men toppluftklubben kunne ikke kapitalisere til ekstra tid da Volland delegjorde sin andre. Med en Bundesliga-sammenstøt i Wolfsburg på lørdag og en Champions League-test i Tottenham neste uke, ble Javier Hernandez, Leverkusen-angriperen, slått av i andre halvdel, og Stefan Kiessling kom seg på benken etter at han hadde gått i mål. Men Leverkusen ble gjort til å betale da Kevin Freiberger utlignet i slutten av den første ekstra tidssessionen, og Lotte rallied fra stedet for å gå videre. Bobby Wood slo to ganger i første omgang for å løfte Hamburg arsenal drakt barn til seier. USAs angriper Bobby Wood scoret to ganger som Hamburg cruised til en 4-0-seier på tredje tier Hallescher. Wood fant gjennombrudd på motangrep i det åttende minutt, og la deretter et sekund tre minutter før halvtid med et skudd gjennom trafikk fra toppen av boksen. Pierre-Michel Lasogga gjorde det tre ved å tappe hjem en rebound i 58 minutter, før Luca Waldschmidt gjorde det fire bare sekunder etter å komme på som en erstatning for Wood. Woods svenske amerikanske internasjonale Fabian Johnson var også på scoringslaget da Borussia Mönchengladbach slo Stuttgart 2-0. Johnson åpnet scoring på halvtime markeringen ved å løpe på Andre Hahns bakhælte pass, og Lars Stindl scorede sent for fotballdrakter barn å doble Gladbachs ledelse. Mitchell Weiser og Valentin Stocker ga målene hver side av halvtid som Hertha Berlin vant 2-0 på St. Pauli. Eintracht Frankfurt endte et 88. minutt rødt kort til Mexico internasjonale Marco Fabian for å komme igjennom en goalless 120 minutter og slå Ingolstadt 4-1 på straffer. Det var også straffer i to kamper mellom tosidige sider, da Sandhausen ble det bedre av Freiburg etter en 3-3 kamp - en-kaps amerikansk internasjonal Andrew Wooten på scoringen for seierne - og 1860 München overlatt Wurzburger Kickers etter A goalless 120 minutter. I mellomtiden beseiret Arminia chelsea drakt Bielefeld Dynamo Dresden 1-0 takket være Christoph Hemleins 66-minutters mål.